Tanden bleken met de Phillips Zoom.

Philips Zoom! Whitespeed In Office is een snelle, veilige en effectieve manier van tanden bleken die wordt uitgevoerd onder supervisie van de tandarts, in de praktijk. Het geavanceerde LED-licht versnelt het bleekproces. Daardoor heb je na maximaal twee uur tot zes tinten lichtere tanden.
Alle Philips Zoom! behandelingen zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle veiligheidseisen. Dat is wel zo’n prettig idee.

Door licht geactiveerde technologie voor krachtig bleken
In tegensteling to veel andere systemen gebruikt Philips Zoom! Whitespeed een eigen LED-lichttechnologie om het bleekproces te versnellen. Hiermee behaalt u maximale resultaten in minimale tijd.Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator geeft 100% sterkere lichtintensiteit dan de sterkste concurrerende professionele bleeklamp, zonder concessies op het gebied van veiligheid.

Waarom philips zoom?
Een bleek behandeling met de Philips Zoom is de eerste bleekmethode die niet schadelijk is voor je tanden. Philips zorgt daarvoor dankzij de gepatenteerde methode. Tijdens het bleken zorgt de waterstofperoxide in de bleekgel voor een tijdelijke demineralisatie van het glazuur. Hierbij gaan calcium en fosfaat verloren. Na de behandeling herstelt het speeksel het glazuur. De stof ACP (amorf calciumfosfaat) helpt de stevigheid en gladheid van het glazuur te verbeteren en te herstellen. Natuurlijk witte tanden zonder zorgen!

Wil jij wittere tanden? Gebleekt op een professionele manier? Zonder pijn en schade voor je gebit?
Maak dan snel een afspraak!

Benieuwd hoe Daisy een behandeling heeft ervaren?

http://www.ilovehealth.nl/food/beauty-2/natuurlijk-witte-tanden-philips-zoom/